Skip to content

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

 

Het voordeel van een gereinigde luchtbehandeling

Bedrijfspanden, overheids- en/of gezondheidsinstellingen worden veelal uitgerust met koel- en/of warmte technische systemen (luchtbehandelingskasten) om de temperatuur te regelen en de hygiëne te optimaliseren.

In de praktijk is het echter niet ondenkbaar dat het tegenovergestelde wordt bereikt (Sick Building Syndrome, SBS). Als gevolg van de combinatie condensatie, aanhoudende vervuiling (door luchtstroom) en een bepaalde temperatuur, is het mogelijk dat koel- en/of warmtetechnische installaties een permanente infectiebron worden door de groei van micro-organismen.

De aanwezigheid van micro-organismen vergroot het risico op het ontstaan van een onhygiënische omgeving. Bovendien tasten micro-organismen metalen aan waardoor de levensduur en capaciteit van de installatie wordt gereduceerd.

Reiniging en onderhoud door Abalco®

Abalco® is specialist in het analyseren en technisch reinigen van klimaatsystemen in productieruimtes, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Door gebruik van de juiste technische reinigingsapparatuur kunnen wij het luchtbehandelingssysteem grondig technisch reinigen en indien nodig desinfecteren. Hierdoor zijn productieruimtes, kantoorgebouwen en ziekenhuizen weer voorzien van een schone en veilige luchtbehandelingskast.

Abalco® kan u volledig ontzorgen voor wat betreft complete revisie van luchtbehandelingskasten met originele componenten. De juiste zakkenfilters toepassen hoort bij onze disciplines. Omdat dat wij deze zakkenfilters met een groot volume produceren kunnen wij deze uiterst competitief leveren.

Onderhoud luchtbehandeling

Als u als beheerder en/of eindgebruiker van luchtbehandelingskasten (incl. kanalenstelsel) verzekerd wilt zijn op het gebied van hygiëne, luchtkwaliteit en optimale werking, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden met betrekking tot onderhoud luchtbehandeling te bespreken, ook voor RENOVATIE en REVISIE!

Scroll To Top