Abalco® Group

De Abalco® Group is onderverdeeld in drie bedrijven, te weten Abalco® Service BV, Abalco® Products BV en Abalco® Technical Support BV.

Abalco® Service BV is specialist in het chemisch en technisch reinigen, renoveren en conserveren van lucht-, koel- en warmtetechnische installaties. Daarnaast beschikt Abalco over specifieke aanvullende diensten, waarmee zij grote industriële klanten wereldwijd bediend.

Abalco® Products BV is een product gespecialiseerd bedrijf binnen de Abalco® Group en is importeur en exclusief leverancier van diverse merken reinigingsproducten, reinigingsmaterieel en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Abalco® Technical Support BV is als laatste toegevoegd aan de Abalco® Group. De specialisten van de Support afdeling richten zich hoofdzakelijk op het technisch beheer, preventief en correctief onderhoud, waterbehandeling en Legionella management van verdampingscondensors en koeltorens. Tevens is Abalco® Technical Support BV gespecialiseerd in renovatie (levensduur-verlenging) van luchtbehandelingskasten. Abalco® Technical Support BV is merk onafhankelijk en kan u voorzien van alle onderdelen van originele kwaliteit die benodigd zijn om bedrijfszekerheid te garanderen.

Job Verschoor / Marcel Klomp

Management Abalco® Group