Skip to content

Voedsel en drank

Reiniging en desinfectie van levensmiddelenbedrijven door Abalco®

Is het tijd voor de reiniging van uw levensmiddelenbedrijf? Dan is voedselveiligheid ontzettend belangrijk. De wetgeving op dit gebied is niet alleen streng, maar ook continu aan verandering onderhevig. Vooral dat laatste maakt het voor installateurs en levensmiddelenbedrijven lastig om aan alle eisen te blijven voldoen.

Abalco® kan bogen op een jarenlange ervaring in de voedsel- en drankindustrie en is altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij een speciale service aanbieden voor het reinigen van installaties zoals rijpcellen, luchtwassers en producttanks in levensmiddelenbedrijven. Desinfectie in verband met voedsel is een van onze specialismen. Graag komen wij uw installaties inspecteren. Aan de hand daarvan stellen wij een reinigingsprotocol voor u op. Na technische reiniging en/of desinfectie krijgt u van ons onder meer een opleveringscertificaat overhandigd in het kader van HACCP, BRC, GlobalGAP, IFS,HALAL of GMP+.

Abalco® staat bovendien altijd voor u klaar. Via onze calamiteitenservice kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Gerelateerde specialisaties bij Voedsel en drank

Scroll To Top