Administratief medewerker (m/v) – Abalco® Technical Support

Abalco® Technical Support BV richt zich hoofdzakelijk op het technisch beheer, preventief en correctief onderhoud, waterbehandeling en Legionella management van verdampingscondensors en koeltorens. Daarnaast kunt u bij Support terecht voor volledige revisie- en renovatieprojecten van luchtbehandelingskasten.

Functieomschrijving:

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker. Als administratief medewerker assisteer en ondersteun je onze adviseurs in allerlei administratieve werkzaamheden, in de breedste zin van het woord. De functie is full-time (40 uur per week), waarbij er gewerkt wordt van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00.

Een greep uit de werkzaamheden:

Uitwerking / voorbereiding offertes, het aannemen van den telefoon, verwerken van orders, klanten informeren over de status van hun projecten d.m.v. rapportages.

Functie-eisen:

Werkervaring opgedaan in een administratieve functie is een pre. Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Goede communicatieve vaardigheden in Engels en Duits. Gevoel voor prioriteit, zelfstandig, flexibel, loyaal, proactief, nauwkeurig en secuur. Vaardig met Word, Excel en Outlook. Geen 9-5 mentaliteit.

Wij bieden:

Abalco® Technical Support is een moderne onderneming waar het ”nieuwe werken” volledig is geïntegreerd. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en af te stemmen op basis van kennis en ervaring.

Reactie:

Ben jij deze administratief medewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan nodigen we je uit om te solliciteren door een e-mail met CV en motivatie te sturen naar info@abalco.nl t.a.v. personeelszaken telefonische bereikbaar op 088-7877700

Uitsluitend kandidaten die voldoen aan de functie-eisen worden opgenomen in de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!