Luchtwassers

Luchtwassers

 

Technisch reinigen en desinfecteren luchtwasser

Vervuiling is een terugkerend probleem bij filterpakketten of lamellen van luchtwassers. Filterpakketten moeten regelmatig technisch gereinigd en gedesinfecteerd worden om de continuïteit van de luchtwasser te waarborgen.

Vervuiling en dichtslibben van filterpakketten in luchtwassers zorgen voor veel problemen. Het regelmatig technisch reinigen van de luchtwasser voorkomt verstopte pakketten. Wettelijk is het verplicht om minstens één maal per jaar de luchtwasser technisch te reinigen. Als dit vaak maar half of zelfs niet wordt uitgevoerd, loopt uw energierekening torenhoog op.

Abalco® heeft jarenlange ervaring in het technisch reinigen van luchtwassers. Door een combinatie van de juiste volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen met speciale reinigingsequipment, kan Abalco® uw bedrijfsproces garanderen. Tevens heeft Abalco® de mogelijkheid om verschillende geurvernietigers te doseren welke NH3 dampen reduceren (geurvermindering) waardoor u minder hoeft te spuien.

Wetenschappelijk bewezen:

  • Klik hier voor een rapport van het onderzoeksinstituut ILVO.

Reinigen luchtwasser

Luchtwasser reinigen? Abalco® Service BV is gespecialiseerd in het reinigen en desinfecteren van luchtwassers en kan u adviseren over de te nemen maatregelen voor de toekomst. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en wij zullen u op locatie deskundig adviseren.

 luchtwassersluchtwassersluchtwassers
luchtwassersluchtwassers