Condensors / Drycoolers

Condensors / Drycoolers

 

Uw condensor reinigen door Abalco®

Een condensor kunt u op milieuvriendelijke en professionele wijze laten reinigen door Abalco® Group. Wij zijn namelijk vakkundig specialist in de technische reiniging van condensoren. Voorkom een terugval in het rendement van uw benodigde koelsystemen. Vervuiling en corrosie door milieu- en weersomstandigheden hebben namelijk een groot effect op het rendement van de luchtgekoelde condensors en drycoolers. De warmteoverdracht tussen koperen leidingen en aluminium lamellen wordt beïnvloed door corrosie. De verontreiniging van de condensoren vermindert de luchtstroom waardoor de condensatietemperatuur stijgt, het systeem meer energie gaat verbruiken en de koelcapaciteit zal afnemen. Redenen genoeg dus om de condensoren met regelmaat (periodiek) technisch te laten reinigen. Tevens kan de levensduur van uw installatie verlengd worden door deze te coaten, ook dit kan gerealiseerd worden door onze vakspecialisten.

Drycooler reinigen

Naast het reinigen van een condensor, is het ook mogelijk om een drycooler te laten reinigen door een van onze specialisten. Wanneer de drycooler vervuild raakt is het mogelijk dat de geïnstalleerde koelinstallatie het laat afweten op het moment dat deze onmisbaar is. Middels een grondige inspectie en de toepassing van energiebesparende maatregelen beschikt u binnen no-time over een optimaal functionerende installatie. Na de technische reiniging wordt een drycooler voorzien van een reinigingssticker (met het jaar en de maand van de uitvoering). Verder ontvangt u van Abalco® Group een digitale rapportage die wordt opgestuurd wanneer de drycooler volledig gereinigd is.

Meer informatie over technische reiniging?

Zou u meer willen weten over het technisch reinigen van de condensor of drycooler? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Naast het reinigen en beschermen van de condensoren is het ook mogelijk om de luchtverdeelslangen en airsocks te laten wassen. U kunt uw telefoonnummer achterlaten via de “Bel mij terug” pagina of u kunt rechtstreeks een offerte aanvragen voor het reinigen van condensoren. Tevens is het mogelijk om uw condensoren of drycooler periodiek te laten reinigen. In overleg met u stellen wij graag een service overeenkomst voor u op.