Skip to content

Over Abalco® Group

Over Abalco® Group

De Abalco® Group is onderverdeeld in drie bedrijven, te weten Abalco® Service BV, Abalco® Products BV en Abalco® Technical Support BV.

Abalco® Service BV is specialist in het chemisch en technisch reinigen, renoveren en conserveren van lucht-, koel- en warmtetechnische installaties. Daarnaast beschikt Abalco over specifieke aanvullende diensten, waarmee zij grote industriële klanten wereldwijd bediend.

Abalco® Products BV is een product gespecialiseerd bedrijf binnen de Abalco® Group en is importeur en exclusief leverancier van diverse merken reinigingsproducten, reinigingsmaterieel en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Abalco® Technical Support BV is als laatste toegevoegd aan de Abalco® Group. De specialisten van de Support afdeling richten zich hoofdzakelijk op het technisch beheer, preventief en correctief onderhoud, waterbehandeling en Legionella management van verdampingscondensors en koeltorens. Tevens is Abalco®Technical Support BV gespecialiseerd in renovatie (levensduur-verlenging) van luchtbehandelingskasten. Abalco® Technical Support BV is merk onafhankelijk en kan u voorzien van alle onderdelen van originele kwaliteit die benodigd zijn om bedrijfszekerheid te garanderen.

Werken bij Abalco?

Historie

Abalco® vindt zijn oorsprong in 1995 als eenmanszaak in Dussen, waar eigenaar Job Verschoor actief was als allround ‘verlengstuk’ van koel- en warmtetechnische installateurs. Al snel specialiseerde de werkzaamheden van Abalco® zich op het technisch reinigen van verdampers en luchtgekoelde condensors.

In 2000 verhuist het bedrijf naar de Leemansstraat in Werkendam, waar de mogelijkheden liggen om de disciplines en organisatie van Abalco® verder uit te breiden.
Hieraan wordt in 2002 gestalte gegeven met de aanvulling van het management door Marcel Klomp. Zijn jarenlange ervaring in de industriële koeltechniek brengt veel kennis met zich mee en het bedrijf verlegt hierdoor meer en meer zijn focus op het breed kunnen bedienen van de industriële en warmte-, koude- en klimaattechnische branche.

Preventief en probleemoplossend voor bedrijfszekerheid

Onder aanvoering van dit management is de Abalco® Group inmiddels uitgegroeid tot een servicegerichte organisatie met drie (3) BV’s, te weten: Service BV, Products BV en Technical Support BV. Met een projectgestuurde organisatie en specialistische serviceteams is het actief in uiteenlopende disciplines en mag het veel multinationals, koel- en warmtetechnische installateurs en rechtstreeks eindgebruikers tot haar vaste opdrachtgevers rekenen.

Scroll To Top