Glycol levering

Glycol levering

 

Glycol levering door Abalco®

Glycol levering door Abalco® voor koel- en warmtetechnische installaties

Abalco® kan de glycolen voor uw koel- en warmtetechnische installaties leveren, bijvullen en/of vervangen.

Abalco® Group is gespecialiseerd in het leveren, bijvullen en/of vervangen van glycol in uw koel- en warmtetechnische installaties. Bestel hier direct uw glycol.

Ethyleenglycol

Speciale mono ethyleenglycol voor koel-, en warmtetechnische installaties. Dit product is samengesteld op basis van Ethyleen Glycol met effectieve toevoegingen die het product een uitstekende anti-corrosie, anti-schuim, anti-cavitatie en warmte-/koudegeleidingseigenschappen geeft. Ethyleenglycol bevat inhibitoren en additieven tegen roest en kalkafzetting en is niet corrosief. Het product is vrijwel geurloos en is licht kleverig. Verder is het goed mengbaar met water en is niet vluchtig. Het product geeft een vorstbescherming tot circa -55 °C.

Bevat geen fosfaten, amines en nitrieten.

Propyleenglycol (Foodgrade USP)

Speciale mono propyleenglycol voor koel- en warmtetechnische installaties. Dit product is op basis van hygroscopisch, milieu verdraagzaam propyleenglycol. Deze bevat inhibitoren en additieven tegen roest en kalkafzetting en is niet corrosief. Deze propyleenglycol Foodgrade USP kan toegepast worden in de voedselverwerkende industrie en tuinbouwindustrie. Deze propyleen glycol Foodgrade USP wordt ook gebruikt als warmteoverdrachtsvloeistof voor zonnecellen en centrale verwarmingssystemen. Het product is vrijwel geurloos en is licht kleverig. Verder is het goed mengbaar met water en is niet vluchtig. Het product geeft een vorstbescherming tot circa max. -57 °C.

Bevat geen fosfaten, amines en nitrieten.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Beschikbaar voor: