Skip to content

Dart Cleaning

Dé reinigingsrevolutie voor bundelreiniging

Dart Cleaning is dé reinigingsrevolutie voor bundelreiniging. Deze tube cleaning methode heeft de volgende voordelen ten opzichte van hogedrukreiniging:

80.000 pijpen reinigen binnen 24 uur

De innovatieve tube cleaning techniek stelt ons in het werk om per dag tot wel 80.000 pijpen (tubes) binnen 24 uur kinetisch en hydrostatisch te reinigen. Het grootste voordeel van deze reiniging is dat de zogenaamde tube cleaning darts (projectielen), waarmee de reiniging wordt uitgevoerd, meermaals gebruikt kunnen worden.

Met Innovative Tube Cleaning Technology kunnen tot wel 80.000 buizen in 24 uur gereinigd worden

Met Dart Cleaning kan Abalco® tot 80.000 pijpen in 24 uur reinigen

Snelste, veiligste en goedkoopste manier

Niet alleen de snelste, maar ook de veiligste en goedkoopste manier om uw bundel te reinigen. Omdat de bundels niet getrokken en/of gedemonteerd hoeven te worden, is er geen schade aan de bundels. Dit komt mede door de lage druk van het kinetisch en hydrostatisch reinigen. Het is dan ook de meest milieuvriendelijke manier om uw bundel te reinigen.

Hoe gaat Dart Cleaning in zijn werk?

Tube cleaning darts worden gebruikt bij de Innovative Tube Cleaning Technology

Verschillende type tube cleaning darts om elke pijp op de juiste wijze te reinigen

Onze dart cleaning specialisten voorzien de pijpen (tubes) van het juiste type tube cleaning dart, waarna zij deze één voor één in een razend tempo perfect kunnen reinigen. Deze snelle reinigingswerkzaamheden verkorten het tijdsproces, maar reinigt desondanks juist zeer grondig en krachtig.

DCS*-gecertificeerde specialisten

De reiniging zal altijd plaatsvinden door onze volledig DCS*-gecertificeerde specialisten (* DCS Dart Cleaning Safety Introduction and Emergency Response Training).

Voor tube cleaning werkzaamheden beschikken wij over meerdere Dart Cleaning systemen. Naar aanleiding van inventarisatie ter plaatse, wordt het meest geschikte systeem geselecteerd. De verschillende soorten systemen zijn hieronder uitgesplitst:

  • Type A: Reinigingssysteem voor 1-2 Dart Cleaning Guns, per trailer;
  • Type B: Reinigingssysteem voor 2-4 Dart Cleaning Guns, per Luchtvracht Compact container;
  • Type C: Reinigingssysteem voor 4-8 Dart Cleaning Guns, per 40 ft High Cube container.

Voor meer informatie en advies op maat over tube cleaning, staan onze deskundige en ervaren adviseurs u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over Innovative Tube Cleaning.

Voordelen Dart Cleaning

  • Doeltreffend
  • Low cost
  • Gecertificeerd
  • Korte stilstand
  • Milieuvriendelijk

Meer weten over onze revolutionaire pijpenbundel reinigingsstrategie?

Beschikbaar voor:

Scroll To Top