Koeltorens / verdampingscondensors

Koeltorens en verdampingscondensors zorgen ervoor dat de warmte die gegenereerd wordt bij procesindustrie afgevoerd wordt. Volgens de huidige wet- en regelgeving dient de eigenaar van koeltorens en/of verdampingscondensors een verplicht reinigingsprocedé te volgen om maatregelen te nemen tegen de legionellabacterie. Abalco® is gespecialiseerd in het reinigen van koeltorens en verdampingscondensors volgens het reinigingsprocedé De gehele koeltoren en/of verdampingscondensor wordt bij deze behandeling gereinigd waaronder de druppelvangers, sproeisysteem, (centrale) waterbak en bakzeef. Naast het reinigen biedt Abalco® een zinklaagdikte meting, mechanisch onderhoud en het leveren van losse onderdelen. Ook zijn wij expert in het passiveren van een nieuwe pijpenbundel (coil) van een verdampingscondensor.

In samenwerking met Abalco® Technical Support BV kunnen we u volledig ontzorgen door een SLA te vervaardigen waarin alle disciplines* worden omschreven conform AI32 en ISSO 55.3

* Waterbehandeling, analyses bemonsteringen en technische reiniging.

Koeltorens/verdampingscondensoren

Als u verzekerd wilt zijn van volledig ontzorgen conform de huidige wet- en regelgeving, neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs van Abalco® Technical Support BV.