Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in chemische en technische reiniging, het renoveren en daarnaast conserveren van warmtetechnische, luchttechnische en koeltechnische installaties. Dankzij onze technische kennis kunnen wij wereldwijd grote industriële klanten voorzien van de beste service op reinigingsgebied.

Onze specialisten richten zich hoofdzakelijk op het technisch beheer, preventief en correctief onderhoud, waterbehandeling en legionella management van verdampingscondensors en koeltorens. Daarnaast kunt u bij support terecht voor volledige renovatieprojecten (levensduur verlenging) van luchtbehandelingskasten (merk onafhankelijk).

Bij grote installaties weten wij dat betrouwbaarheid en vertrouwen erg belangrijk zijn. Bij Abalco bieden wij dan ook full survice aanbod zodat u altijd op ons kunt rekenen. Van analyse en advies, tot specialistische reiniging, onderhoud en service. Onmisbaar voor de continuïteit van bedrijfsprocessen. Heeft u interesse in bijvoorbeeld: airco reiniging, een legionella beheersplan, een lektest onderzoek of ultrasoon reinigen? Bekijk dan de desbetreffende dienstenpagina of neem contact met ons op.

Diensten per specialisatie