Skip to content

Rijpcellen

Rijpcellen

Technisch reinigen rijpcellen

Het rijpen van exotische fruitsoorten als bananen, kiwi’s, mango’s en nog veel meer fruitsoorten, gebeurt in rijpcellen. De verontreiniging van deze cellen en de hierin actieve verdampers vergt veel aandacht, om het proces op de juiste manier te laten verlopen. Het periodiek reinigen en desinfecteren van rijpcellen is van groot belang. Abalco® neemt graag de zorgen over het reinigen van deze cellen van u over. Door het regelmatig reinigen van uw rijpcellen vermindert u de kans op technische storingen, voorkomt u kruisbesmetting en wordt de kwaliteit van uw producten gewaarborgd.

Voedselveiligheid

De strategie ten aanzien van voedselveiligheid wordt steeds duidelijker (transparanter) en de wettelijke maatregelen evolueren voortdurend. Al geruime tijd wordt de verantwoordelijkheid voor voedselveiligheid (HACCP/BRC/GLOBALGAP & IFS) bij het management van levensmiddelenbedrijven neergelegd. Wij als Abalco® kunnen u als installateur en/of eindgebruiker een service bieden zodat de omschreven wet- en regelgevingen gewaarborgd worden en de geïnstalleerde installatiedelen optimaal blijven functioneren.

Wilt u als beheerder en/of eindgebruiker van deze rijpcellen verzekerd zijn van schone en schimmelvrije cellen, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Rapportage

Gereinigde en/of gedesinfecteerde verdampers (luchtkoelers) en gehele rijpcellen worden door Abalco® voorzien van een reinigingssticker (jaar en maand van uitvoering). Tevens wordt er een digitale rapportage vervaardigd die u na reiniging en/of desinfectie digitaal krijgt opgestuurd.

Technisch reinigen en/of desinfecteren van rijpcellen en verdampers

Voor meer informatie over het technisch reinigen en/of desinfecteren van rijpcellen en de verdampers kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs.

rijpcellen rijpcellen rijpcellen

Scroll To Top