Abalran® coating

Abalran® coatings voor uw installaties

Abalco® heeft voor koel- en warmte technische installaties speciale coatings ontworpen welke aan de hoogste eisen voldoen.

Abalco® is specialist in levensduurverlenging, renovatie van lamellenblokken, microchannels, luchtbehandelingskasten, leidingen, buffervaten, pijpenbundels, koeltorens en verdampingscondensor.

Abalran® en Heresite coating voor lamellen

Abalran® en Heresite coating beschermt lamellen tegen corrosie

Abalran® 219 / Heresite

Abalran® 219 en Heresite lamellen,- en microchannel behandelingen zijn specialistische behandelingen. Deze zijn speciaal ontworpen om corrosievorming op de lamellen of microchannels tegen te gaan en om in de toekomst corrosie te voorkomen.  De behandeling reduceert onnodige capaciteitsverlies van o.a. luchtgekoelde condensors, drycoolers, airfinbanken, verdampers, airco systemen en inductieunits.

Abalran® 219 is ook een warmte-, en koudegeleidbare coating, zodat er totaal geen negatieve invloed is op de capaciteit van de installatie. In tegendeel, de capaciteit wordt zelfs verhoogd.

Garantiecertificaat

Alle nieuwe installaties die door ons behandeld zijn met deze coating, ontvangen van een garantiecertificaat van 3 tot 5 jaar, afhankelijk van de toepassingsomgeving.

Abalran® primecoat

Primecoat is samen met 219 zeer geschikt om pijpenbundelplaten en kopdeksels te behandelen. Corrosie en aanhechting van vuil wordt zo afgeremd en/of voorkomen.

Abalran® 260 Vloercompound

Abalran® 260 Vloercompound is een speciale coating voor luchtbehandelingskasten.

Abalco® Heeft speciale coatings voor luchtbehandelingskasten

260 Vloercompound is een flexibele gietcoating die speciaal toegepast wordt in luchtbehandelingskasten. Deze gietcoating verlengt de levensduur van de luchtbehandelingskast en kan in het kader van de regelgeving makkelijk hygiënisch worden gereinigd en gedesinfecteerd. In de voedselverwerkende industrie en utiliteit is dit een pre.

Abalran® 24hr

Deze speciale coating wordt toegepast in waterbakken van koeltorens en/of verdampingscondensors. Deze wordt toegepast i.v.m. de zeer korte uithardingstijd. De eigenschappen van deze coating zijn: buigzaam, waterbestendig, slijtage bestendig, isolerend, chemisch resistent, geluiddempend, bestendig tegen hoge en lage temperaturen, schok- en trillingdempend, naadloos, uitstekend hechtingsvermogen en laag soortelijk gewicht.

Abalran® Blanke Lak

Een speciale lak voor installaties t.b.v. zeevaart en/of offshoreDeze speciale blanke lak wordt aangebracht op nieuwe apparatuur zowel, gehele binnenzijde (incl. printplaten) als buitenzijde (excl. de lamellenblokken).